Вече повече от година Венелин Петков и Николета Маданска не го играят семейство. Бившият

...
Вече повече от година Венелин Петков и Николета Маданска не го играят семейство. Бившият
Коментари Харесай

Венелин бори сърфа, а Маданска надуваемия басейн

Вече повече от година Венелин Петков и Николета Маданска не го играят семейство. Бившият началник на новините в bTV сега е на свободна процедура, а последните седмици посвети на приключенска почивка в Гърция.

Там той сподели забележителни умения на сърфист, както приказват фотосите му в обществените мрежи. Някои даже се усъмниха дали на фрагментите е самият Венелин, а други шеговито обявиха, че каската го прави различен човек.

51-годишният Венелин обаче явно е в отлична форма и спортът очевидно му се отразява отлично.

Междувременно някогашната му половинка и майка на децата му Николета Маданска се забавлява вкъщи. Тя театралничи с малчуганите много по-скромно от някогашния - по бански в надуваем басейн в градината, написа " За дамата ".

" Слънце. Вода. Най-любимите момчета на света. Happy 39 to me! “, написа Маданска, която преди дни имаше рожден ден.  Николета носи цялостен червен бански, до момента в който нейните деца са със специфични бански и шапки, покриващи ги съвсем напълно, с цел да не изгорят от жаркото слънце. Много от почитателите на тв водещата я поздравиха за рождения ден, пожелавайки й да бъде все по този начин усмихната и щастлива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР